Vilka är vi

Vi som driver denna anläggning är Marie Stenman och Lars-Olof Johansson även kallad Solle.

Jag Marie, är född och uppvuxen här på gården i Marieberg. Jag har vuxit upp med en far som arbetat med jord- och skogsbruket och samtidigt parallellt byggt upp företaget. För mig har det alltid varit en självklarhet att hjälpa till med allt från djurskötsel till att gjuta betongplattor eller spika innertak i stugorna. Jag har också själv tidigare under några år drivit egen verksamhet, M-Style, där jag sydde skinnkläder efter kundens önskemål.

Mitt stora stöd i äventyret det innebär att gå in som ägare och ansvarig för anläggningen är Solle. Han arbetar inom den tunga industrin på SSAB med drift och underhållsarbeten, han kan allt om mekande och det sitter inte fast om något ska byggas om eller lagas. Med våra olika erfarenheter och styrkor kompletterar vi varandra bra och vi trivs att arbeta tillsammans. 

Nu vill vi utveckla anläggningen och styra om vår tillvaro till att finnas här för er. Jag har mina rötter här och känner att jag kommit hem, min andra hälft Solle står tryggt vid min sida och tillsammans ska vi göra detta till vår nya livsstil.